Følg os på Facebook

Herretur


Weirdwalks Herretur

Gå med på en vaskeægte herretur gennem København.

Lad os slå det fast fra starten: Vi skal ikke ud og høre om ”pæne herrer”, men om alle slags mandfolk, der har boet i vores by.
Gå med på en morsom og historisk berigende tidsrejse, som handler om mænd og mandehørm gennem Københavns historie.
Turen byder blandt andet på masser af ædruelige beretninger om uanede mængder af brændevin og ambitiøse ølbryggere. Der skal fortælles om pølsevogne på to hjul og stinkende stegekældre, gale farverige konger, spritstive borgmestre i ret så lystige rådhuskældre, nådesløse bødler, lumske ludere samt tåbelige brandchefer og naturligvis meget andet festligt. Turen er vild, voldsom og vovet.

Åbne ture, alle er velkomne
Som åben tur starter vi fast fra Nytorv foran Københavns Byret og slutter ved Gammeltorv.
Herre turen er naturligvis en historisk korrekt tur.
Turen har otte stop og varer ca. 1 time og 30 minutter.
På åbne ture er alle velkomne. HUSK at tilmelde dig under kontakt.
Se kalenderen her.

Herretur som privat tur
Vi kan sagtens lave en Herretur som privat tur. Både på dansk, såvel som på engelsk.
Skulle man blive tørstig, kan turen sagtens afsluttes ved et af Københavns bedste og mest historiske ”vandhuller”, nemlig Galathea Kroen. Er man til en herrequiz undervejs, kan dette også arrangeres.
Turen er oplagt til både firmaer, klubber eller polterabend.
Skriv eller ring for at indhente tilbud.

 

Trask med i mændenes fodspor

Book en tur nu.

Weirdwalks Herretur

Vi har et tæt samarbejde med den fantastiske Københavnerbeværtning Galatheakroen, der åbnede tilbage i 1953.  Hvis I har brug for en tår øl under turen, kan dette særligt arrangeres med Galatheakroens miniværtshus, Die Kneipe. Et sådan pitstop varer ca. 40. minutter og koster 300,- oven i hatten (gæsternes øl ikke inkluderet). Hvis I skal have noget at spise, er kroen en oplevelse, ikke blot visuelt men også for maven, prøv blandt andet dens berømte ristaffel. Turen kan sagtens både begynde og ende her, og vi sørger gerne for reservationen.