Priser/info


Åbne ture

Alle annoncerede ture er åbne, hvilket vil sige, at alle er velkomne. Man skal blot huske at tilmelde sig.

Tidspunkt, pris og mødested findes under beskrivelsen af turen, du har valgt. Der betales kontant ved fremmøde. Bemærk, at turene starter på forskellige steder, samt at de alle er på dansk. Åbne ture på Engelsk skal bestilles.

Pris

Prisen på åbne ture er 120,- for voksne og 60,- for børn under 15 år. Betales ved fremmøde. Vi modtager historiske penge og MobilePay.

Se kalenderen.

Private ture

Weirdwalks laver meget gerne private ture for firmaer, institutioner, polterabends m.m. Specielle ønsker vil blive forsøgt imødekommet. Får du besøg af familie, venner eller forretningsforbindelser, kan der sagtens arrangeres en blandet specialtur. Vi henter og bringer jer gerne inden for middelalderbyen. Laves også på engelsk.

Vandhul

Vi har et tæt samarbejde med den fantastiske Københavnerbeværtning Galatheakroen, der åbnede tilbage i 1953.  Hvis I har brug for en tår øl under turen, kan dette særligt arrangeres med Galatheakroens miniværtshus, Die Kneipe. Et sådan pitstop varer ca. 40. minutter og koster 400,- oven i hatten (gæsternes øl ikke inkluderet). Hvis I skal have noget at spise, er kroen en oplevelse, ikke blot visuelt men også for maven, prøv blandt andet dens berømte ristaffel. Turen kan sagtens både begynde og ende her, og vi sørger gerne for reservationen.

Quiz

Weirdwalks tilbyder også en spændende quiz til private Crime- og Slentreture. Ved et tilvalg af quiz skal der påregnes 30 min. længere tid og en ekstra pris på 400,- Quizzerne er naturligvis udformet specielt til turens emne.

Pris for private ture

Prisen på en privat tur, er afhængig af antal personer, samt om det er hverdag eller weekend.

Ring eller skriv for at indhente tilbud.

Gavekort

Gavekort udstedes over nettet. Vi sender nummereret gavekort som du printer ud samt vort kontonummer til indbetalingen. Lettere kan det ikke gøres.

Pris

120,- pr. person til de åbne ture.

Vi udsteder også gavekort til private ture, ring/skriv for tilbud.

Ring eller skriv til os.

 

Om Weirdwalks

Weirdwalks har gennem ni år lavet professionelle byvandringer.

Vi er specialiseret i guidede ture med ganske unikke emner inden for de mere lystige men også makabre genrer. Vi lægger stor vægt på, at vores byvandringer er historisk korrekte, af bedste kvalitet og samtidigt topunderholdende, da vi mener, at historien aldrig skal serveres hverken tørt eller trist men energisk, levende og med et glimt i øjet. Vi sætter den største omhu i formidlingens kunst.

Vores hyggelige ture i et behageligt tempo løfter sløret for byens utallige hemmeligheder og dens snørklede, krogede gader og stræder.

Vi garanterer at vores kunder aldrig vil opleve København på samme måde, efter en tur med os.

Weirdwalks er medlem af Københavns byvandrerlaug.