Følg os på Facebook

Twisted Tour


Twisted Tour gennem København

Twisted Tour er nok den morsomste og samtidig mest mærkværdige byvandring i hele København, den er ganske enkelt København med et twist.

Vi skal ud og se på alt det, du kender, lige fra Københavns Byret til blandt andet Vor Frue Kirke og Rundetårn m.m. Det vil sige alt det, som du tror, at du kender, for der er mange flere  historier, end dem som normalt fortælles, og vi har gravet dem frem fra historiens gemmer af ældre og nyere dato. Dine ører vil måske falde af?

På turen vil du møde to sider af samme sag: Den kendte side og den ukendte og ret så twistede side! Du kan selv være med til at designe Twisted Tour, læs mere under privat tur.

Åbne ture, alle er velkomne
Som åben og fastlagt tur starter vi på Nytorv foran byretten og slutter ved Rundetårn.
Twisted Tour er en historisk korrekt tur og så lige med alt det skæve oveni.
Turen varer ca. 1 time og 40 minutter. Pris 100,- for voksne og 50,- for børn.
På åbne ture er alle velkomne, se kalenderen her.
HUSK at tilmelde dig under kontakt.

Twisted Tour for private (med jeres eget twist)
Vi har så meget viden om Københavns indre by, at vi sagtens kan lave en Twisted Tour, hvor I måtte ønske det. Vi vil meget gerne hente og bringe jer inden for de gamle volde mellem Rådhuspladsen, Nørreport, Kongens Nytorv og Amager Torv og give jer en uforglemmelig omgang historisk underholdning. Ruten tager vi os af, men vi kan sagtens planlægge den sammen med jer, og skulle I ønske et særligt hovedtema som for eksempel kærlighed, konger, djævelen, sygepleje, fattigdom, subkulturer eller andet, så finder vi ud af det.

Vi har et samarbejde med den historiske Galathea Kroen, så vi kan sagtens arrangere et ”vandhul” undervejs. Quiz kan vi også levere.

Turen er oplagt til både firmaer, klubber og polterabend.

Skriv, eller ring for at indhente tilbud.

Slingre gennem byen

Book en tur nu.

Weirdwalks Slendretur