PRIVATE TURE M.M.

Få jeres egen guide, helt for jer selv

Private ture og virksomheder

Vi laver også alle vores ture som private ture. Både på dansk, såvel som på engelsk.
Firmaer, polterabends, loger og skoler er mere end velkommen. Dato og tidspunkt, vælger i naturligvis selv. Kontakt os for pris.

Konkurrence

Har du en konkurrence vi skal lægge ind i turen, er der mulighed for det. Vi kan bidrage både med erfaring, quiz (tilkøb) og præmier, f.eks. et gavekort eller flere til vores andre ture som åbne byvandringer. Chokolade er også altid en vinder. Der skal påregnes ca. 15 minutters længere byvandring ved afvikling af quiz. Pris for quiz 600,-

Frokost/Middag

Weird walks arbejder sammen med en af de bedste og mest historiske frokostrestauranter i indre by, og det er Det Lille Apotek i St. Kannikestræde. Stedet er legendarisk for sin atmosfære, gode mad og herlige tjenere. Private ture kan arrangeres således, at vi eventuelt enten starter eller slutter turen ved Det lille apotek.
I skal selv kontakte Det Lille Apotek ved bordbestilling.

Storytelling hjemme

Hometelling som det kaldes i udlandet, er et stort hit i U.S.A. og England.
Konceptet er simpelt, Weird walks kikker forbi hjemme, eller hvor I må ønske det og fortæller historier.
Det er ideelt og overraskende til hyggeaftener med familie og venner, polterabends om vinteren, voksenfødselsdage, brunch og meget andet. Vi kommer naturligvis også ud til firmaer, foreninger, skoler osv.
En fortællestund kan skræddersys alt efter dit ønske og kan vare lige fra en halv til flere timer. Weird walks arbejder jo med en bred vifte af historier, alt fra sjove og mystiske til historiske fortællinger.
Prikken over i’et er, at ved historiske fortællinger medbringes der en lille billedprojektor som gør at vi for eksempel kan gå ned gennem gader og stræder, ”møde” dem vi hører om og meget mere. Den kræver kun 1 x 1 meter bar væg og kan ligge i hånden. Dette medvirker til, at alle byvandringerne kan fortælles i privaten.

Det lille Apotek

Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Det lille Apotek er en af Københavns ældste restauranter. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested. Restauranten er indrettet med petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi. Læs mere..

Weird walks - Gang i gaden