Private ture m.m.

Ønsker I en guidet tur helt for jer selv? Det klarer vi også, både på dansk og engelsk.

Konkurrence undervejs, ide til spisested, eller vil I opleve en byvandring hjemme? Det klarer vi også.

Private ture

Vi tilbyder private ture for virksomheder, institutioner, polterabends, hyggeture og meget mere på både dansk og engelsk.

Små som store grupper er velkomne.

I bestemmer selv tur, dato, tidspunkt og eventuelle specielle ønsker. Ved private ture kan vi, hvis det er muligt, hente eller bringe jer inden for middelalderbyen. Kontakt os for pris, tilgængelighed m.m.

Konkurrence

Hvis I ønsker en unik historisk quiz til jeres tur, kan vi arrangere det for jer.

Prisen for denne tilføjelse er 600 kr. Eventuelle præmier kan I selv stå for, eller vi har gavekort til rådighed.

Frokost eller middag?

Vi samarbejder med Det Lille Apotek i St. Kannikestræde, en af de bedste og mest historiske frokostrestauranter i København.

I kan vælge at starte eller afslutte jeres private tur her. Bordreservation hos Det Lille Apotek skal I selv foretage. Det Lille Apotek.

Hometelling – Stuefortælling

Hometelling, som det kaldes i udlandet, er en populær aktivitet i USA og England. Weirdwalks besøger jeres hjem, arbejdsplads eller et andet sted efter jeres ønske og deler spændende historier, nemlig vores byvandringer.

Det er perfekt til hyggeaftener med familie og venner, polterabends om vinteren, voksenfødselsdage, brunch og meget mere. Historierne tilpasses efter jeres ønsker, og en “stuefortælling” kan vare fra en til flere timer.

Ved vores fortællinger medbringer vi en lille billedprojektor, der giver en endnu mere levende oplevelse, så man nærmest “går igennem” det gamle København. Der kræves kun et lille stykke vægplads på 1×1 meter og kan derfor sagtens bruges i privaten. Kontakt os for pris m.m.