Private byvandringer - få guiden for jer selv...

-og spændende tilvalg til turen

Fyraftens bash med kollegaerne?

Stræderne venter på jer...

Vælg ekstra oplevelser til turen...

(Tilvalg)

Quiz eller Hidden object game

Weirdwalks tilbyder også en spændende quiz eller et Hidden object game til private byvandringer. Quiz vil naturligvis omhandle det valgte temas emne. Hidden object game er et spil, hvor deltagerne efter endt speak ved hvert stop skal finde en skjult detalje i byrummet. Skiftende vil detaljen enten blive beskrevet eller vist på foto. Vinderen er den som hurtigst har øje for detaljen. Ved et tilvalg af quiz eller Hidden object game, skal der påregnes 30 min. længere tid og en ekstra pris på 600,-.

Konkurrence

Har du en konkurrence vi skal lægge ind i turen, er der mulighed for det. Vi kan bidrage både med erfaring og præmier, f.eks. et gavekort eller flere til vores andre ture som åbne byvandringer.

Præmier

Ofte er der præmier til vinderne af en konkurrence. Vi vil forslå, at man giver chokolade, da det hverken fylder eller vejer meget at have med på en byvandring og videre i byen, og så kan de fleste jo lide det. Vi foreslår dog også som præmie, et eller flere gavekort til vores åbne ture. Det gør glad, er flot og er lige til at have med i lommen.

Vandhul - til de tørstige

Det er muligt at besøge et vandhul undervejs på en privat tur. Et besøg koster 600,- og tager ca. 40. minutter oven i turens varighed. Prisen er ikke inklusiv øl og vand.

Frokost/Snack (dag)

Weirdwalks arbejder sammen med en af de bedste og mest historiske frokostrestauranter i indre by, og det er Det lille apotek i St. Kannikestræde. Stedet er legendarisk for sin atmosfære, gode mad og herlige tjenere. Private ture kan arrangeres således, at vi eventuelt enten starter eller slutter turen ved Det lille apotek. Vi bestiller gerne bord.

Middag (aften)

Vi kan også snildt anbefale Det lille apotek i St. Kannikestræde til aftensmad. Her fåes en god solid dansk aftensmad serveret med smil og lune i de utroligt hyggelige omgivelser. Private ture kan arrangeres således, at vi eventuelt enten starter eller slutter turen ved Det lille Apotek. Vi bestiller gerne bord.

Ægte nostalgi og hygge på Det lille Apotek

Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Det lille Apotek er en af Københavns ældste restauranter. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested.Restauranten er indrettet med petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi. Læs mere..

Er det dig som skal booke underholdning til gruppen?

Ring til os, vi har masser af gode ideer til hvordan i kan lave en mindeværdig tur!