Private byvandringer - få guiden for jer selv...

-og spændende tilvalg til turen

Fyraftens bash med kollegaerne?

Stræderne venter på jer...

Vælg ekstra oplevelser til turen...

(Tilvalg)

Quiz eller Hidden object game

Weirdwalks tilbyder også en spændende quiz eller et Hidden object game til private byvandringer. Quiz vil naturligvis omhandle det valgte temas emne. Hidden object game er et spil, hvor deltagerne efter endt speak ved hvert stop skal finde en skjult detalje i byrummet. Skiftende vil detaljen enten blive beskrevet eller vist på foto. Vinderen er den som hurtigst har øje for detaljen. Ved et tilvalg af quiz eller Hidden object game, skal der påregnes 30 min. længere tid og en ekstra pris på 400,-.

Konkurrence

Har du en konkurrence vi skal lægge ind i turen, er der mulighed for det. Vi kan bidrage både med erfaring og præmier, f.eks. et gavekort eller flere til vores andre ture som åbne byvandringer.

Præmier

Ofte er der præmier til vinderne af en konkurrence. Vi vil forslå, at man giver chokolade, da det hverken fylder eller vejer meget at have med på en byvandring og videre i byen, og så kan de fleste jo lide det. Vi foreslår dog også som præmie, et eller flere gavekort til vores åbne ture. Det gør glad, er flot og er lige til at have med i lommen.

Vandhul - til de tørstige

Vi har et tæt samarbejde med den fantastiske Københavnerbeværtning Galatheakroen, der åbnede tilbage i 1952. Hvis I har brug for en tår øl under turen, kan dette særligt arrangeres med Galatheakroens miniværtshus, Die Kneipe. Et sådan pitstop varer ca. 40. minutter og koster 400,- oven i hatten (gæsternes øl ikke inkluderet). Hvis I skal have noget at spise, er kroen en oplevelse, ikke blot visuelt men også for maven, prøv blandt andet dens berømte ristaffel. Turen kan sagtens både begynde og ende her, og vi sørger gerne for reservationen.

Frokost/Snack (dag)

Weirdwalks kender de bedste frokostrestauranter i indre by, og vi kan sagtens anbefale flere af slagsen, hvis I skulle få brug for det. Private ture kan (så vidt muligt) sagtens arrangeres således, at vi enten starter eller slutter turen ved jeres valgte frokoststed, så længe det er i indre by.

Middag (aften)

Vi er i et fast samarbejde med den kendte Københavnerklassiker Galatheakroen fra 1952, som er berømt for sit fantastiske køkken. Her får man en oplevelse både for maven, ganen, øjet og for den, som sætter pris på den meget personlige betjening af den gode gammeldags slags.

Er det dig som skal booke underholdning til gruppen?

Ring til os, vi har masser af gode ideer til hvordan i kan lave en mindeværdig tur"