Private byvandringer - få guiden for jer selv...

-og spændende tilvalg til turen

Vi laver også alle vores ture som private ture. Både på dansk, såvel som på engelsk. Dato og tidspunkt, vælger i naturligvis selv. Kontakt os for pris.

 

 

Konkurrence/Quiz

Har du en konkurrence vi skal lægge ind i turen, er der mulighed for det. Vi kan bidrage både med erfaring, quiz (tilkøb) og præmier, f.eks. et gavekort eller flere til vores andre ture som åbne byvandringer.

Præmier

Ofte er der præmier til vinderne af en konkurrence. Vi vil forslå, at man giver chokolade, da det hverken fylder eller vejer meget at have med på en byvandring og videre i byen, og så kan de fleste jo lide det. Vi foreslår dog også som præmie, et eller flere gavekort til vores åbne ture. Det gør glad, er flot og er lige til at have med i lommen.

Frokost/Snack (dag)

Weirdwalks arbejder sammen med en af de bedste og mest historiske frokostrestauranter i indre by, og det er Det lille apotek i St. Kannikestræde. Stedet er legendarisk for sin atmosfære, gode mad og herlige tjenere. Private ture kan arrangeres således, at vi eventuelt enten starter eller slutter turen ved Det lille apotek.

Middag (aften)

Vi kan også snildt anbefale Det lille apotek i St. Kannikestræde til aftensmad. Her fåes en god solid dansk aftensmad serveret med smil og lune i de utroligt hyggelige omgivelser. Private ture kan arrangeres således, at vi eventuelt enten starter eller slutter turen ved Det lille Apotek.

Fyraftens bash med kollegaerne?

Stræderne venter på jer...

Skøn nostalgi og hygge på Det lille Apotek

Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Det lille Apotek er en af Københavns ældste restauranter. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested. Restauranten er indrettet med petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi. Læs mere..

Er det dig som skal booke underholdning til gruppen?

Ring til os, vi har masser af gode ideer til hvordan i kan lave en mindeværdig tur!